Curs Pre-part d’Empoderament per Parelles

Category
Tallers Realitzats
About This Project

Som la Maria Carrillo, fisioterapeuta i osteòpata, i na Marta Seguí, fisioterapeuta i PNI. A més de compartir professió, som amigues i hem conviscut moments màgics a l’altra punta del món ara ja fa bastant de temps.

Hem decidit iniciar aquest projecte després de veure a les nostres consultes com tot el procés de l’embaràs i el part està tan influenciat per la falta de coneixement i la por.
Quan vam fer la formació d’Hipnoparto, a través de Parto Positivo, vam poder veure una manera per traslladar aquest positivisme sumant-li el nostre enfoc de fisioterapeutes especialitzades en ginecologia i obstetrícia, la visió global de l’osteopatia i els beneficis dels hàbits saludables, com l’alimentació i el moviment.

Creiem que actualment l’empoderament de la dona està agafant molta importància, i ens volem sumar a aquest moment. La futura mama ha de tenir tota la informació per poder viure un moment tan maco com és el de donar vida, disminuint les pors i inseguretats adquirides durant els anys. Però a més a més, desitgem donar un espai als acompanyants i donar els recursos necessaris perquè siguin partícips en tot el procés, ja que creiem que són una part imprescindible.

Tot això, se li suma el moment que actualment una de nosaltres viu i que ens dóna més força per fer-ho tot des del positivisme i les ganes de compartir.

···

Si vols saber més informació, contacta’m.