Casa das mães – Trobada juliol

Category
Tallers Realitzats
About This Project

Avui presento un projecte que vaig crear en el meu inconscient fa 5 anys. Quan vaig viatjar a Guinea Bissau el 2018, vam estar en un espai preciós adjunt a l’hospital que es deia Casa das mães. Era un lloc on les dones que vivien lluny de l’hospital es quedaven vivint fins a donar a llum. Allà els hi organitzaven activitats i es cuidaven unes a les altres.

Quan vaig tornar, tenia la certesa que faltaven més cases com aquella. Han hagut de passar varis anys per decidir-me a crear aquest espai.

 

Avui començo la meva Casa das mães a Ciutadella. Així que l’objectiu del projecte és crear un espai per poder xerrar de maternitat i criança amb llibertat i respecte. Un lloc on compartir el que envolta la maternitat i poder treure les necessitats que tenen les mares. L’espai que vull crear és per trobar-nos una tribu on compartir les noves inquietuds, preocupacions, alegries i prioritzats. Igual que fèiem quan érem adolescents i xerràvem hores en un portal del carrer o en un parc.

Començarem amb una trobada el 17 de juliol a les 18:30h a s’Hort des Quei. Durant aquesta estona parlarem de tot el que ens vibra en relació a la maternitat i ens sentirem acompanyades per mares que estan passant o han passat el mateix.

Si t’interessa, escriu-me i t’explico.